Een goede nachtrust voor u en uw viervoeter!

Geplaatst door

Om je hond de beste rust te geven, zijn er een paar dingen die je kunt doen. Het eerste dat je kunt doen, is ervoor zorgen dat je hond overdag voldoende lichaamsbeweging krijgt. Veel honden zullen het goed met je doen. Als ze echter te warm of moe worden, dan zullen ze ook 's nachts een beetje extra oefening nodig hebben. Deze tips kan u zo ter harte nemen of u kan doorlezen en er meer over leren. Wilt u meer kennis over honden en hun slaapgewoonten? Lees dan hier meer! 

Spelen is belangrijk!

Oefening voor honden moet tweemaal daags worden gedaan. Als je je puppy geen lichaamsbeweging kunt geven, moet je ze vaak gaan nemen. Het zal vooral gunstiger zijn voor jullie die samen gaan wandelen. De beste tijden om je puppy mee te nemen voor wandelingen zijn 's ochtends en' s avonds. Dit zorgt ervoor dat jullie allebei voldoende beweging krijgen. Je kunt je puppy ook met je meebrengen op gezinsuitjes.

Als je je puppy naar buiten neemt, moet je ervoor zorgen dat het op een plek is die het kan zien wat er omheen gebeurt. Als u uw puppy alleen alleen blijft, zou het in een kamer moeten zijn waar het in staat zal zijn om dingen zoals de voordeur en de ramen te zien. Het moet niet alleen thuis worden in een donkere kamer. De beste manier om ervoor te zorgen dat je puppy de dingen niet ziet, is om de kamer te blokkeren en de lichten aan te zetten. Als u problemen ondervindt, kunt u een zaklantaarn gebruiken zodat u kunt zien waar uw puppy is.

Leeftijdsverschillen

Wanneer je puppy een puppy is, zal het de hele tijd angstig en springerig zijn. Het moet in een ontspannen gemoedstoestand zijn. Een manier om dit te doen is ervoor te zorgen dat je het vaak wegneemt. Dit zal helpen om je puppy in een meer ontspannen gemoedstoestand te houden en daarom te helpen ervoor te zorgen dat het 's nachts beter slaapt.

Terwijl je hond ouder groeit, zul je merken dat het minder slaapt en soms helemaal niet sliep. De belangrijkste redenen hiervoor is omdat het te groot is geworden voor de oorspronkelijke grootte en het gewicht. Een andere reden kan zijn dat de gewrichten die verantwoordelijk zijn voor het rechtop en evenwichtig te houden, minder flexibel zijn geworden. Ongeacht het geval, je moet met je dierenarts werken om de beste slaap steun voor je hond te vinden.

Naarmate je hond ouder wordt, kan het minder comfortabel worden met alleen zijn. Als het in een hondenbench alleen slaapt, kan het zich zorgen maken over wat er met hem gebeurt terwijl hij of zij slaapt. Als je probeert te houden dat je hond angstig wordt, terwijl het slaapt, kun je speelgoed in zijn kist plaatsen terwijl het slaapt. Je kunt ook zijn eten en waterkom er dichtbij laten liggen terwijl het slaapt. Dit zal helpen om het te kalmeren.

Conclusie 

Als uw hond zelfs 's nachts springerig en rusteloos blijft, is het misschien tijd om een professionele mening te krijgen. Je hond kan een infectie of ander ernstig medisch probleem hebben. Als u een professionele mening krijgt, kan uw dierenarts enkele tests uitvoeren om erachter te komen wat er mis is. Dan, als het niet iets is dat ze kunnen corrigeren, kunnen ze u advies geven over wat het beste is voor uw hond. Hopelijk helpen deze tips u bij het vinden van de beste slapende rust voor uw hond, zodat het de rest kan krijgen en slaapt die het nodig heeft, zodat het gezond kan blijven.

 

Geef een reactie