Er waait een frisse wind over de weg

Geplaatst door

Er waait een frisse wind door de wereld van vervoer. Letterlijk welteverstaan. We zien steeds meer de nadelige invloed in van auto's, snelwegen en uitlaatgassen. Daardoor is er een grote behoefte aan alternatieven. Wat mij betreft bevindt zich de meest opwindende ontwikkeling in dit gebied op het vlak van de elektrische fiets. Er zit namelijk zeer veel beweging in de ontwikkeling van elektrische fietsen. Ten opzichte van een jaar of vijf geleden zijn de elektrische fietsen van vandaag vele malen verfijnder en krachtiger. Daarnaast wordt er qua infrastructuur flink aan de weg getimmerd – wederom letterlijk – want er worden snelle fietspaden aangelegd waardoor het steeds makkelijker wordt om met de elektrische fiets langere afstanden af te leggen. Er zijn bijvoorbeeld plannen voor een fietssnelweg tussen Amsterdam en Utrecht. Dit is een extra breed fietspad waar u geen stoplichten tegenkomt en lekker door kunt fietsen. Iedere forens tussen Utrecht en Amsterdam zal erkennen dat zowel met de trein als met de auto niet de meest prettige route is om iedere dag af te moeten leggen. Het zou prachtig zijn als we binnenkort over de fietssnelweg binnen een uurtje van de ene naar de andere stad kunnen fietsen. Het is immers maar een kilometer of 35. Ik zie het wel gebeuren!

De beste elektrische fietsen voor heren van dit moment

Om deel uit te maken van deze spannende ontwikkelingen, is het natuurlijk een vereiste om een goede elektrische fiets aan te schaffen. Een goede elektrische fiets heren is bijvoorbeeld de Gazelle Grenoble. Deze is uitgerust met de extra krachtige en geruisloze motor van Bosch. In tegenstelling tot oudere modellen zit de motor in het middenframe. Dit zorgt ervoor dat het gewicht beter is verdeeld over de fiets. Hierdoor voelt u dat u als fietser evenwichtig op de weg ligt. Deze en vele andere nieuwe modellen zijn te verkrijgen via de webshop van Fietsvoordeelshop!

Maak gebruik van de gratis proefrit

Een elektrische fiets is een grote aanschaf en het is belangrijk dat u een model kiest dat goed bij u past. Bij Fietsvoordeelshop is het mogelijk om een proefrit in te plannen met een fiets die bij u past. Men zorgt ervoor dat fietsframe geschikt is voor uw lengte en er zijn specialisten aanwezig die u kunnen helpen met elke vraag die u hebt. Via internet kunt u gemakkelijk een afspraak inplannen. Op deze manier wordt u de eigenaar van een fiets die aan al uw behoeften voldoet. Een toekomst zonder stinkende auto's en files op de snelweg? Het kan! Kies voor een elektrische fiets!

Geef een reactie