Ook al worden de dagen warmer, dat knusse is altijd fijn

Geplaatst door

Ook al worden de dagen warmer, gaat het lente zonnetje steeds meer schijnen. Is het toch wel fijn om in de avond het knusse gevoel te pakken. Even gezellig bij elkaar te zitten en dat ook natuurlijk gezellig maken. Maar hoe kan je dat doen, als het buiten ook een stukje warmer wordt?

 

Begin van het jaar, de avonden koelen natuurlijk ook af

Ook al kunnen we nu de middag fijner in de tuin gaan zitten en genieten van het lente zonnetje dat door zet. Maar dat betekend niet dat we al de bbq gemakkelijk kunnen aansteken om in de avond lang buiten te blijven zitten. Het is namelijk nog geen zomer uiteraard. Maar we kunnen nog wel lekker knus met onze pantoffels op de bank gaan zitten. En dat heeft natuurlijk ook wat. De hele winter doen we dit eigenlijk, tenminste veel mensen. En om dan in een keer de grote omschakeling naar in de avond buiten te zitten. Dat kan dan in een keer best wel groot zijn. Daarom is het fijn dat het geleidelijk gaat en je dan nog even lekker met je pantoffels aan kan genieten. Natuurlijk is het nu ook een stuk aantrekkelijker om in de avond ook een rondje te gaan wandelen. Wat dan ook weer goed is, zodat we toch even buiten komen en wat beweging krijgen. Altijd fijn natuurlijk. 

 

Maar die heerlijke bbq's

Ja op die heerlijke bbq's kunnen we allemaal niet wachten natuurlijk. Het is heerlijk wanneer het straks zomer is en we in de avond langer buiten kunnen zitten. Onder het genot van een lekker drankje en dan de bbq aangestoken. Vrienden of familie om je heen en genieten van de fijne relaxte sfeer en het lekkere eten. Dat is toch pas echt zomer? Maar daar moeten we natuurlijk nog even op wachten. Maar dat betekend niet dat we daar nog niet over hoeven na te denken. Bedenk alvast met wie je allemaal wilt gaan bbqen en hoe vaak je dit in de zomer gaat doen. Persoonlijk bbq ik bijna elk weekend. Gewoon omdat de sfeer heerlijk is en vaak blijf je ook met wat vlees zitten dat je dan gemakkelijk de volgende dag of de week erop kan opbakken om nog van te genieten. Maar we weten allemaal dat we dan ook weer wat vlees bij halen. En zo vliegen de weken voorbij met allemaal lekkere en vooral ook gezellige dagen met een bbq. 

Geef een reactie