Toral voor iedereen

Geplaatst door

Een goed kledingmerk vinden, is niet makkelijk. Dan zijn de prijzen weer te hoog, dan is de kwaliteit weer te laag. Maar laatst vond ik een geweldig merk wat betreft schoenen. En dat moet ik natuurlijk delen. Ik heb het over het Spaanse merk Toral. In deze blog vertel ik je meer over dit merk en wat je kunt verwachten. Lees je mee?

Een beetje over Toral

Zoals ik al zei, is dit een merk van Spaanse bodem. Het bestaat al een poosje aangezien het opgericht werd in 1995 door twee echte fashionista’s genaamd Carla en Berna Toral. Sindsdien is het merk van de zussen uitgegroeid tot een wereldwijd bekend bedrijf. Het idee was om unieke schoenen op de markt te zetten die zowel comfortabel als eigenwijs zijn. Zo springt jouw outfit altijd in het oog zonder dat je in ongemak verkeert. Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden? Niet als het aan het merk Toral ligt.

Voor iedere outfit

De collectie reikt van gympen tot laarzen en van alles daartussen in. Zo zijn er mooie witte gympen die je onder iedere outfit kan dragen en die altijd elegant en sportief staan. Dit maakt dat de schoenen van Toral ook goed zijn in prijs en kwaliteitverhouding. Ze zijn duurder dan een paar tientjes natuurlijk, het is een investering maar daar is de kwaliteit dan ook naar. Zo kan je heel lang met je schoenen doen zonder dat ze op enig punt uit elkaar vallen.

Een statement piece

Maar er zijn ook items die zo in het oog springen. Zoals cowboylaarzen met stoere prints. Superleuk om je outfit mee naar een nieuw niveau te tillen. Zo staan gekkige laarzen supertof onder een simpele zwarte jurk. Dan staan ze echt in de spotlight zonder dat je outfit uit balans raakt of te druk wordt. En ook deze statement items zijn enorm comfortabel. Of je nu voor een simpelere outfit gaat of voor iets gewaagds, op comfort hoef je nooit in te leveren.

Een modeshow thuis

Omdat de winkels nu dicht zijn, zul je moeten bestellen. Maar dat kan ook heel leuk zijn. Zo doe je een modeshow thuis in plaats van in een krap hokje in de winkel. Daarnaast kan je meteen hele outfits samenstellen met de inhoud van je kast om zo te zien of je nieuwe items er goed bij passen. En je hebt alle tijd, dat is ook weleens lekker. Je kan Toral bestellen bij Van Arendonk.

Geef een reactie